Choď na obsah Choď na menu
 


Niečo o nás ....

D.A. Čo vlastne táto skratka znamená? Fanúšikom Harryho Pottera hneď napadlo Dumbledorova Armáda a majú pravdu. Samozrejme nie sme nijaká armáda, sme skupina fanúšikov Harryho Pottera a po novom aj filmov zo série Fantastické zvery a ich výskyt.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt fantastic beasts and where to find them Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt harry potter

 

• Čo robíme?

Sme jednoduchý fanklub, ale chceli by sme postúpiť ďalej. Rozprávame sa o HP a FB, ale aj o iných veciach. Alebo si vymieňame konšpiračné teórie o filmoch. V každom prípade snažíme sa spojiť fanúšikov Harryho Pottera po celom Slovensku.

• Náš dlhodobý cieľ?

Našim dlhodobým cieľom je dosiahnuť taký stav, aký je v Spojenom Kráľovstve. Teraz nemyslíme muklovskú politiku, alebo ekonómiu. Myslíme to, že fanúšikovia Harryho Pottera a Fantastických zverov sa tam neboja prejaviť svoje pocity k týmto filmom. Tu na Slovensku si len málokto dá na seba chrabromilský šál, alebo si dá náhrdelník so znakom darov smrti. Boja sa, pohľadov a otravných otázok. Dalo by sa toto myslenie zmeniť, ale bude to ťažké. Stačí si však pamätať, že muklovia sú už raz takí :) Taktiež by sme chceli v ďalekej budúcnosti usporiadať stretnutie fanúšikov.

• Kto sa môže zaregistrovať ?

Každý. Mukel, šmukel, čarodejník..... kto len chce. Podmienka je iba jedna. Mať prečítanú aspoň jednu knihu zo série Harry Potter, alebo pozretí aspoň jeden film zo série Harry Potter/Fanastické zvery.

 

 

 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.